Carta

TAPES I ENTRANTS 1/2 RACIÓ RACIÓ
Pernil ibéric de gla amb pa amb tomàquet 9,00 17,00
Croquetes de brou de l’àvia i pernil de gla 6,00 9,00
Crema de ceps amb micuit 11,00
Carpaccio de magret d’ànec amb endívies a la mostassa, parmesà i oli de tòfona negra 12,00
Foie a la planxa sobre brioix torrat amb escunyes caramel·litzades i gelatina de Calvados 16,00
Crema de gambes amb escuma d’ametlles i escopinyes 9,00
Ous “Ferrum” amb foie, ceps i oli de tòfona 11,50
Amanida tèbia de calamarcets, gelea de mandarina, cruixent de ceba morada i vinagreta d’”ají” 11,00
Pasta fresca farcida de tòfona blanca amb salsa de pebrot groc i parmesà 7,00 10,50
Gambes vermelles a la planxa amb oli verd 15,00 21,50
Amanida de formatge de Maó sec, poma caramel·litzada, vinagreta de dàtils i pols de blat de moro 9,00
PEIXOS 1/2 RACIÓ RACIÓ
Tataki de tonyina amb melmelada de tomàquet, festucs i saltejat de shitakes marinats amb oli de sèsam 11,50 19,00
Bacallà confitat sobre saltejat de trompetes de la mort i espinacs amb oli de pinyons 11,00 18,00
Llobarro salvatge amb castanyes i cremós de mongeta tendra 22,50
Rap a la sidra amb pomes i favetes a la menta 11,00 18,00
Lluç amb moniatos rostits, oli d’avellanes i cruixent de pernil ibèric 17,50
Morro de bacallà confitat amb patata del Bufet cuita a baixa temperatura, allioli de pebrot del piquillo i cruixent d’alga Kombu 13,00 22,00
CARNS 1/2 RACIÓ RACIÓ
Trio de butifarres artesanes amb torronada de cigrons i salsa de col d’hivern 8,50 14,00
Magret d’ànec amb salsa de mel i llimona i saltejat de patchoy i rossinyols 10,00 17,50
Filet de vaca vella amb parmentier d’all i romaní, foie i salsa de formatge Idiazàbal 12,50 21,50
Steak tàrtar amb rúcula, parmesà i olivada d’arbequina 19,00
Presa Ibèrica amb ravioli de trinxat de la Cerdanya i cruixent de carxofa 10,50 18,00
Estofat de cua de bou amb patates de “Añavieja” 15,00
POSTRES
Banoffe 6,00
Carpaccio de pinya amb nous de macadamia, llima i reducció de Malibú 5,50
Panna Cotta amb salsa de fruita de la passió 5,50
Textures de coco amb pinya saltejada 6,00
Escuma de xocolata amb oli d’oliva verge, flor de sal i cruixent de briox 5,50
Tiramisú 6,00
Suggeriment amb gelat artesanal 5,50
restaurantferrum.cat | Carta